De Cryptide van de Plate Taille

Het is een "outdoor escape game" met aanwijzingen om te zoeken, raadsels om op te lossen, codes om te ontcijferen.

Het is geschikt voor iedereen, jong en oud, voor beginners of ervaren spelers... om te doen met familie, vrienden of collega's.

Het is niet moeilijk of te gemakkelijk, het is zo ontworpen dat iedereen zich kan vermaken met het ontdekken van de prachtige landschappen van het Lacs de l'Eau d'Heure.

 

Aandachtsactiviteit ALLEEN in het Frans

Laden in uitvoering...
Is het nodig om te reserveren?

Les réservations pour cette activité sont obligatoires afin que nous puissions tout préparer minutieusement et que votre jeu se déroule dans les meilleures conditions possibles. En bas de cette page se trouve le bouton « réserver » qui vous donne accès à la réservation de cette activité.

Wat is er nodig om te spelen?

Een smartphone met een 4G-verbinding per dienst met een QR-code lezer (via camera of APP). Denk aan eventueel een tweede in geval van pech, maar zorg er vooral voor dat uw batterijen goed opgeladen zijn, want u heeft ze ongeveer 2u30 tot 3 uur nodig. U zult video's moeten bekijken, dus denk ook aan het kiezen van spelers die datapakketten hebben die het mogelijk maken.

FAQ - Veelgestelde vragen

Hoeveel spelers per team?

Het spel is bedoeld voor teams van 2 tot 6 spelers. Er zijn "packs" voor 3 spelers, voor 4, voor 5 en voor 6, waarbij ieder zijn avatar krijgt. Om het spel dynamisch te maken, adviseren wij u om niet te grote teams te vermijden.

Op 3, 4, 5 of 6 jaar heeft iedereen een rol in het team. Als je met 8 spelers samen begint, zullen 2 of 3 spelers zich vervelen en het risico lopen om uit de dynamiek van het spel te blijven.

Hoeveel teams tegelijk?

Van 1 tot 4 teams, dus tot 24 spelers, enkele voorbeelden: als je 8 bent, maken we 2 teams van 4; voor 12, kunnen we 3 teams van 4 of 2 teams van 6 maken; voor 17 spelers heb je de keuze tussen 3 of 4 teams (5/4/4/4/4 of 6/6/5), enz....

Kunnen de teams ongelijkwaardig zijn?

Ja! Even of oneven aantal spelers, het maakt niet uit. Er zal altijd een geschikte formule zijn. En je kunt meisjes tegen jongens spelen, oud tegen jong, familie X tegen familie Y, enz.

Kunnen we met z'n tweeën spelen?

Ja, we hebben het allemaal uitgewerkt. Als het alleen jullie tweeën zijn, is het pakket een beetje anders. We laten de verrassing aan u over, in dit geval zal er een "speciaal" accessoire zijn en zal één van u uw ID-kaart aan de balie moeten verpanden tijdens het spel.

Hoe lang duurt dit spel?

Gemiddeld 2 1/2 tot 3 uur. Maar de sportievelingen kunnen het in 2 uur doen, en wie de tijd wil nemen of wil stoppen voor een drankje mag 4 uur lang.

Het is geen race tegen de klok. Je tijd zal afhangen van de motivatie van je team, je gezondheid, het weer,...

Info: Het parcours meet 4,5 km.

Hoe zit het met het weer?

Si vous avez réservé et que le temps ne vous donne pas envie de jouer, merci de prendre contact directement avec CharlesRooms afin de planifier le report de l’activité.

Heeft dit een activiteit met kinderen te maken?

Natuurlijk! Het is niet voor kinderen, maar ze kunnen duidelijk met je meegaan, en ze zullen a-do-rer! Het is gratis voor kleine detectives tot 7 jaar oud, en de helft van de prijs voor 8-12 jarigen.

Hoe zit het met de senioren?

Ja, natuurlijk. Tenminste als ze iets meer dan 4 km kunnen lopen. Alleen tussen senioren, denk aan de beperking van de smartphone.

Is het toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit?

90% van de paden zijn geasfalteerd, maar er zijn nog steeds enkele paden die modderig of onstabiel kunnen zijn! We werken aan een pad dat voor iedereen toegankelijk is...

FotoCryptide