MINIMUM 20 PERSONNES

Het Parc du Crocodile Rouge is een plek van ontspanning midden in de natuur, perfect voor al uw activiteiten in teamverband met uw bedrijf.

 

Of het nu gaat om uw teamgebouwen, familiedag, seminars, recepties of zelfs het jubileumfeest van uw bedrijf; onze Croco Business Manager staat tot uw dienst om een gedenkwaardige dag voor u en uw team te plannen.

Een dag van plezier, lachen en teamavonturen?

TEAM BUILDING

We hebben verschillende formules voor teambuilding, kiezen uit onze verschillende attracties en organiseren samen een teambuilding die perfect is aangepast aan de wensen van uw team.

Onze Croco Business Manager zal u begeleiden bij de verschillende voorbereidingen en zal formules op maat voorstellen.

Eén woord, één gebaar en het Croco Business team zorgt voor de rest!

Heeft u een rustige en ietwat originele plek nodig om een seminarie of een vergadering te organiseren?

SEMINARS, VERGADERZALEN

Het Parc du Crocodile Rouge is een veelzijdige locatie waar u allerlei soorten seminars, conferenties of recepties kunt organiseren. We hebben verschillende seminariezalen met een adembenemend uitzicht op het meer, een receptieruimte en een auditorium met 165 zitplaatsen!

Vertel ons uw wensen en behoeften en ons team zorgt voor alles! Je zult jezelf voor 100% kunnen inzetten voor een productieve, bedachtzame dag.

Wilt u een dag organiseren voor uw team en hun familie?

FAMILIE DAG

Jong en oud zullen blij zijn met een dag bij de Crocodile Rouge! Wij stellen u onze verschillende attracties ter beschikking om deze dag leuk te maken voor het hele gezin.

Verander de instelling van de dag van uw beschermheilige volledig...

FEESTELIJKE FEESTEN

Le Crocodile Café est prêt à vous accueillir pour un bon repas en équipe ! Nous pourrons évidemment agrémenter la soirée avec une partie de Laser Game ! Du fun et moment convivial garanti !

Klaar voor een dagje avontuur? Neem nu contact op met onze Croco Business Manager.

 

Onze manager zal u helpen om een evenement op maat voor te bereiden dat uw collega's niet snel zullen vergeten!